0314 363 112 info@schapenvachtwinkel.nl

Wie is Schapenvachtwinkel

Schapenvachtwinkel is een online webwinkel met een ruime sortering schapenvachten. Onze webwinkel is gevestigd in Doetinchem en is al jaren online.

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland, BelgiŰ en ook Duitsland en dit tegen geringe verzendkosten.

Beoordeling

Onze klanten zijn zeer tevreden en waarderen ons gemiddeld met een dikke 9. Bekijk onze beoordelingen !

Assortiment schapenvachten

Hieronder een overzicht van schapenvachten welke we het jaar door op voorraad hebben:

Betaalwijzen

In onze webwinkel kunt u op de volgende manieren betalen: logos-veilig-betalen creditcard

Contactgegevens

www.schapenvachtwinkel.nl
Voltastraat 92a
7006 RW DOETINCHEM

Telefoon: 0314 363 112
Telefax: 0314 378 998
Email: info@schapenvachtwinkel.nl

KvK: 09088681
BTW: NL1630.70.106

Zwarte schapenvacht kopen?
Koop uw zwarte schapenvachten op www.schapenvachtwinkel.nl
Ruim assortiment schapenvachten, makkelijk vanuit uw stoel te bestellen Ún veilig betalen met o.a. ideal!

naar WINKEL

100% garantie

Op internet krijgen mensen nogal eens de schapenvachten welke ze niet besteld hebben. Bij Schapenvachtwinkel krijgt u 100% garantie dat u de zwarte schapenvacht krijgt welke u ook gekocht heeft. Wij kunnen u dit garanderen omdat wij werken met een unieke schapenvachtnummering.
Elke vacht krijgt van ons een unieke nummering welke u ook op onze foto's ziet. De nummering verschijnt tevens tijdens het afrekenen en ook op de factuur. Hierdoor kunt u alles controleren en kunnen wij u garanderen dat u de vacht krijgt welke u ook gekocht heeft. Dat is de unieke Schapenvachtwinkel garantie !

unieke-vachtnummering

Verantwoording schapenvachten

Bij Schapenvachtwinkel wordt geen enkel schaap voor ons geslacht voor zijn vacht. Onze aangeboden vachten zijn van schapen geweest die door vleesboeren zijn gevoerd. Deze schapen worden dus geslacht voor het consumptievlees.

Wanneer de vachten geschikt zijn gaan deze naar de looier en worden verder behandeld. Onze vachten worden allemaal milieuvriendelijk gelooid in een mensvriendelijke omgeving. Een schapenvacht is natuurlijk een 100% natuurproduct en geen enkel schapenvacht is 100% gelijk, dus elk schapenvacht of kleed is uniek.

Wij kunnen u 100% garantie geven dat de vacht die u ziet/koopt ook daadwerkelijk ontvangt want wij gebruiken unieke nummering welke ook op de foto's zichtbaar zijn. Daarom ontvangt u altijd de zwarte schapenvacht welke u ook gekocht hebt, 100% gegarandeert !